Analysekaarten: versie 3.0 beschikbaar

02-12-2020 694 keer bekeken

In april 2019 heeft NP RES voor de eerste keer een aantal digitale basiskaarten en bijbehorende data online gezet. De kaarten geven informatie over energiegebruik, -productie en -infrastructuur.

De kaarten zijn aangeboden aan alle regio’s als bouwsteen voor het opstellen, ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van de RES’en.

Via een viewer kunnen deze digitale kaarten worden bekeken. Daarnaast kunnen de GIS-kaarten per regio worden gedownload*. Omdat er steeds nieuwe data en inzichten komen, heeft NP RES de kaarten weer een update gegeven. Versie 3.0 is nu beschikbaar.

Vooralsnog staan ook de vorige versies (1.0 en 2.0) online, zodat gebruikers zelf kunnen bepalen welke set ze willen gebruiken.

Webinar over Analysekaarten 3.0

Op 8 december organiseert NP RES voor nieuwe en ervaren gebruikers een webinar over de nieuwe versie. In de sessie wordt het eerste half uur ingegaan op de basis, voor nieuwe gebruikers. Daarna krijgen de meer ervaren gebruikers toelichting op alle veranderingen en verbeteringen van de nieuwe versie.

Wat: Webinar analysekaarten versie 3.0

Wanneer: 8 december, 15.30 – 17.00 uur

Aanmelden: Theo Overduin, t.overduin@npres.nl

Vragen

Heb je vragen over het gebruik van de kaarten? Neem contact op met Theo Overduin, expert data en monitoring bij NPRES. E-mail: t.overduin@npres.nl of bel: 06 - 82 711 812.

*Downloaden van de kaarten kan alleen na goedkeuring door de desbetreffende regio-coördinator. Toegang en meer informatie over de Analysekaarten.

Cookie-instellingen