Meld je aan voor Congres Regionale Energie en Lokale Warmte op 13 november

21-06-2024 374 keer bekeken

Op 13 november organiseren NP RES en Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie (NPLW) samen het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte in Utrecht. Je ontmoet collega’s die aan de energietransitie werken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek!

Ik meld me aan

Energie voor iedereen

Hoe maken we duurzame energie en warmte toegankelijk en betaalbaar voor iedereen? Hoe kunnen we de voordelen en lasten van de energietransitie op een eerlijke manier verdelen, zodat niemand buitengesloten of benadeeld wordt? En hoe zorgen we dat er voldoende duurzame energie en warmte beschikbaar is? Deze vragen staan centraal tijdens het congres. We delen praktijkverhalen van regio’s, gemeenten en wetenschappers en organiseren sessies over innovaties en actuele onderwerpen. We bundelen onze krachten om samen deze grote uitdaging aan te pakken. 

Voor wie?

Het congres is voor iedereen die betrokken is bij de energie- en warmtetransitie: ambtenaren en bestuurders die met de klimaatopgave bezig zijn, (burger)initiatieven, woningbouwcorporaties, energiecoöperaties, netbeheerders, maatschappelijke organisaties, marktpartijen en wetenschappers. 

Programma in de maak

Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van het programma. Dit bestaat uit een plenair deel en drie rondes met circa 40 deelsessies over het ontwikkelen en uitvoeren van de Regionale Energiestrategieën en de Lokale Warmtetransitie. Vind je dat een bepaald onderwerp of praktijkvoorbeeld absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten bij je aanmelding.

Ik meld me aan

Bekijk ook

Cookie-instellingen