Regionale Energie Strategie

Winddays: & RES; De kansen en (on)mogelijkheden voor hernieuwbare opwek op land

535 keer bekeken

Start

2019-06-13 at 10:45

End

2019-06-13 at 12:45

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

WTC Rotterdam, Beursplein 37, 3011 AA, Rotterdam

Doel van de bijeenkomst is om beleidsmakers, energiecoƶperaties en energiebedrijven met elkaar in contact te brengen om elkaars werelden beter te leren kennen. Aan de orde komt: Hoe wordt een wind/ zonproject ontwikkeld? Hoe gaan we dat in de RES'en gaan doen? Hoe vullen we participatie in?

Uitnodiging beleidsmakers voor Winddays donderdag 13 juni

Om de RES’en te laten slagen is het belangrijk dat alle partijen met elkaar samenwerken. Daarom nodigt de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) en Holland Solar u i.o.m. het Nationaal Programma RES van harte uit voor de bijeenkomst De Regionale Energie Strategieën; De kansen en (on)mogelijkheden voor hernieuwbare opwek op land. Deze bijeenkomst vindt plaats op de Winddays, de jaarlijkse beurs en conferentie van NWEA in Rotterdam.

Deze bijeenkomst is onderdeel van Winddays, na afloop is er op de beursvloer een lunch en u wordt van harte uitgenodigd om een ronde te maken over de beurs. ’s Middags kunt u nog meer inhoudelijke sessies bezoeken en de dag wordt afgesloten met een borrel op de beursvloer.

Voor de eerste veertig aanmeldingen zijn gratis dagkaarten (incl. lunch) beschikbaar*. Dus geef u snel op via overheid@winddays.com

De dagkaart is geldig voor bezoek aan beurs en conferentie. Meer informatie over het programma vindt u op www.winddays.nl

*deze aanbieding geldt voor alle beleidsmakers die zich in regio’s, gemeenten, provincies of waterschappen bezighouden met beleid voor wind- en of zonne-energie.

Cookie settings