RVO - Save the date: Hoe stimuleer je als gemeente zonne-energie op daken?

57 keer bekeken

Begin

27-05-2021 om 00:00

Einde

28-05-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

RVO organiseert 2 webinars waarin gemeentes vertellen over hun aanpak van zonne-energie op daken. Meer informatie volgt half april.

Als gemeente wilt u graag zonne-energie op daken stimuleren. Dat is ook conform de ‘zonneladder’ natuurlijk. Alleen komt u daarbij wel eens knelpunten tegen. Dan kunnen de positieve ervaringen van andere gemeentes u helpen. Ook is er daarna gelegenheid om in kleine groepen met elkaar in gesprek te gaan en vraagstukken en tips te delen.  

De webinars zijn op donderdagochtend 27 mei en op maandagochtend 31 mei. Een onderwerp dat prominent aan de orde zal komen is het ontzorgen van partijen die zonne-energie willen gebruiken. Hoe kun je bijvoorbeeld zo goed mogelijk faciliteren dat binnen jouw gemeente particulieren aan de slag gaan met zonne-energie op daken? En hoe kun je stimuleren dat bedrijven zonne-energie gaan toepassen op hun bedrijfsterreinen?

Houd donderdagochtend 27 mei en maandagochtend 31 mei vast vrij in uw agenda. Nadere informatie ontvangt u in de eerste helft van april.

Cookie-instellingen