Nieuw: leer alles over De wereld van B

22-05-2024 343 keer bekeken

In een nieuw webcollege neemt NP RES je mee naar het energiesysteem van de toekomst en bespreekt de samenwerking die daarvoor nodig is. De theorie en basisprincipes van De wereld van B komen aan bod en twee inspirerende praktijkvoorbeelden uit Zutphen en Goeree-Overflakkee.

Het webcollege start met een uitgebreide uitleg over de theorie achter De Wereld van B. De uitdagingen en kansen worden besproken die dit nieuwe energiesysteem biedt. Vervolgens wordt er ingegaan op twee praktijkvoorbeelden die laten zien hoe De Wereld van B in de praktijk tot leven komt: Zutphen en Goeree-Overflakkee. Deze voorbeelden illustreren de praktische toepassingen en de impact op regionale samenwerking en energietransitie.

Het webcollege is voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van energie en de rol van innovatieve systemen daarin. Of men nu werkzaam is in de energiesector, beleidsmaker is, of gewoon geïnteresseerd is in de ontwikkelingen op dit gebied, dit webcollege biedt inzichten en inspiratie.

Bekijk het webcollege

Bekijk ook

Cookie-instellingen