Helpdesk Wind op Land vernieuwd

21-06-2024 209 keer bekeken

Werk je aan een windproject en zoek je informatie over milieunormen, luchtvaart, erfgoed, circulariteit of effecten op gezondheid en natuur? Dit en nog veel meer vind je op de vernieuwde Helpdesk Wind op Land. Nieuw is ook een stappenplan, dat houvast biedt bij de ontwikkeling van wind op land.

De Helpdesk Wind op Land biedt naast informatie over milieunormen, nu ook informatie over andere onderwerpen waar je mee te maken krijgt als je werkt aan een windproject. Per thema vind je links naar informatie bij partnerorganisaties als RVO, NP RES, RIVM en IPLO. Ook vind je er praktijkverhalen. Dit maakt de helpdesk voor iedereen die werkt aan windprojecten binnen decentrale overheden dé centrale plek waar je terecht kunt voor alles over wind op land.

Nieuw is het Stappenplan ontwikkeling windpark, dat gemeenten en provincies houvast biedt bij de ontwikkeling van windprojecten. In het stappenplan zie je per fase wat je als lokale overheid en als initiatiefnemer moet doen . Je kunt het stappenplan direct downloaden als PDF of er online per fase doorheen lopen.

Helpdesk Wind op Land
 

Bekijk ook

Cookie-instellingen