Congres Regionale Energie en Lokale Warmte

22-01-2024 525 keer bekeken

Begin

13-11-2024 om 09:30

Einde

13-11-2024 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Beatrixgebouw - Jaarbeurs Utrecht

Op 13 november organiseren NP RES en Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie (NPLW) samen het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte in het Beatrixgebouw - Jaarbeurs in Utrecht. Thema dit jaar is ‘Energie voor iedereen’. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek!

Hoe maken we duurzame energie en warmte toegankelijk en betaalbaar voor iedereen? Hoe verdelen we de voordelen en de lasten van de energietransitie op een eerlijke manier? En hoe zorgen we dat er voldoende duurzame energie en warmte beschikbaar is? Deze vragen staan centraal tijdens het congres. We delen praktijkverhalen van regio’s, gemeenten en wetenschappers en organiseren sessies over innovaties en actuele onderwerpen. We bundelen onze krachten om samen deze grote uitdaging aan te pakken. 

Voor wie?

Het congres is voor iedereen die betrokken is bij de energie- en warmtetransitie: ambtenaren en bestuurders die met de klimaatopgave bezig zijn, (burger)initiatieven, woningbouwcorporaties, energiecoöperaties, netbeheerders, maatschappelijke organisaties, marktpartijen en wetenschappers. 

Programma in de maak

Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van het programma. Dit bestaat uit een plenair deel en drie rondes met circa 40 deelsessies over het ontwikkelen en uitvoeren van de Regionale Energiestrategieën en de Lokale Warmtetransitie.

Ik meld me aan

Cookie-instellingen