Aanvragen account website

Vraag een account aan

Werk je aan de Regionale Energiestrategie? Dan zit je hier goed! Op deze website komt jouw netwerk samen. Je kan hier kennis en informatie verzamelen, delen en uitwisselen.

Blijf op de hoogte

Als je een account hebt en bent ingelogd, kun je verschillende pagina's op deze website volgen. Zet de knop “Volgen” aan. Updates van deze pagina's verschijnen dan in je mailbox. Bekijk hier de handleiding over de werking van de website.

Heb je een account aangevraagd en ontvang je geen updates over nieuwsberichten of de kalender? Controleer dan even of de instellingen voor notificaties in je profiel staan aangevinkt. Hoe je dat doet lees je in de handleiding over de werking van de website.

 

Maak nu een account aan en profiteer van de kracht van dit netwerk!

Vragen?

Neem dan contact op met Maarten van Leeuwen, communitymanager. Hij helpt je graag op weg.

 

{"tabBasic":{"type":"users","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-user","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"238813"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":true,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

Cookie-instellingen